Til forsiden » Hallerne

Hallerne

Hallerne ligger som en integreret del af forsamlingshuset og i forlængelse af Højmark Friskole, og Højmark Børneverden (børnehave)
Vi har gode erfaringer med firmaarrangementer, hvor medarbejdere er på kursus eller afholder møder i vores lokaler og samtidigt får sig rørt ovre i hallerne. Det kan være hårdt at sidde ned og bruge hovedet i mange timer, så er det rart at kunne få krudtet brændt af i en rask fodboldkamp.
Men det er ikke kun firmaet der bruger tilbuddet – mange familiefester med unge mennesker booker også hallerne, så de unge har et sted at lege og være, når talerækken trækker ud.

Ring på 9734 3037 og hør mere om, hvordan du kan krydre dit arrangement med noget fysisk aktivitet.

Indendørs faciliteter

Hallerne har forskelligt udstyr, hvor kun fantasien sætter grænser. Der kan spilles håndbold, floorball, badminton, laves springbane, prøve skydning og dyrkes dans – så det er op til dig, hvad der skal laves.

Udendørs faciliteter

Udenfor hallerne ligger forskellige græsbaner, hvor man kan spille håndbold og fodbold, dyrke fitness og lege alt mellem himmel og jord.

Booking af hallerne
Går du med tanker for et arrangement, en aktivitet (engangs- eller længerevarende), kan du nedenfor se vores nuværende belægning og ledige tider. Ellers kontakt os på tlf. 9734 3037 for at høre nærmere om mulghederne.